Moderne Brugte Møbler og
Møbel-Outlet

Persondatapolitik

Når du besøger modernebrugtemoebler, betror du os nogle oplysninger. Denne persondatapolitik er beregnet til at hjælpe dig med at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem og hvad vi gør med dem. Dette er vigtigt, ikke kun for at sikre sikkerheden af dine personlige data men også for at forsikre dig om, at vi lever op til og er i overensstemmelse med Persondataforordningen (GDPR), som træder i kraft d. 25. maj 2018.

Persondatapolitikken drejer sig om følgende domæne: modernebrugtemoebler.dk


 

Personlig information – Hvad vi indsamler og hvorfor 

Moderne Brugte Møbler er en del af Møbelringen - der hevises til personaledatapolitikken for møbelringen.dk og disse gengives herefter:

Dette website indsamler og bruger personlige informationer til følgende formål: 

1.1. Google Analytics 

Vi har anonymiseret din IP adresse overfor Google, så du er anonym overfor Google når du besøger vores hjemmeside.

Ligesom de fleste hjemmesider bruger denne side Google Analytics (GA) til at spore brugeradfærd. Vi bruger disse data til at bestemme antallet af personer, som bruger vores hjemmeside, for bedre at kunne forstå, hvordan de finder og bruger vores hjemmeside og for at se deres rejse gennem hjemmesiden. 

Selvom GA registrerer data som din geografiske placering, enhed, internetbrowser og operativsystem, identificerer ingen af disse oplysninger dig personligt til hverken Google eller os. GA registrerer kun din IP-adresse i anonymiseret form.

GA gør brug af cookies, hvis detaljer findes i Googles udviklingsguider. Til din information bruger vores hjemmeside analytics.js implementering af GA.  Vi har valgt, at besøgshistorikken på vores hjemmeside ikke udløber.

Deaktivering af cookies i din internetbrowser forhindrer GA i at spore dine besøg på sider på denne hjemmeside. 

1.2 Besøg på hjemmeside

Når du besøger vores hjemmeside indsamler vi følgende personoplysninger om dig og din brug af hjemmesiden:

  • IP-adresse

Formålet er optimering af brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, målrettet markedsføring, herunder remarketing via Facebook og Google, osv. Denne behandling af oplysninger er nødvendige for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre hjemmesiden samt vise dig relevant indhold.

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af interesseafvejningsreglen i EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

Oplysningerne overføres ikke til tredjelande uden for EU/EØS og vi kan tilgå besøgshistorikken via Google Analytics permanent.

1.3 Kontaktformular

Hvis du kontakter os via kontaktformularen, så bruges dine oplysninger kun til at besvare din mail.

Dine oplysninger (navn og mailadresse) gemmes ikke i en database, men slettes efterfølgende.

1.4 Køb

Når du køber et produkt, indsamler vi de oplysninger du selv angiver, disse oplysninger bliver brugt ved levering af bestilte produkter, så vi kan overholde vores aftale med dig, samt administration af dine rettigheder til at returnere, reklamere og overholdelse af krav til bogføring og regnskab.

  • navn

  • adresse

  • mailadresse

  • telefonnummer

  • betalingsmåde

  • leveringsønsker

  • IP-adresse

Cookies 

Vi behandler oplysninger indsamlet af cookies og andre teknologier som ikke-personlige oplysninger. I den udstrækning, at IP-adresser eller lignende identifikatorer betragtes som personlige oplysninger i henhold til lokal lovgivning, behandler vi også disse identifikatorer som personlige oplysninger. 

Tilsvarende, i det omfang at ikke-personlige oplysninger er kombineret med personlige oplysninger, behandler vi de kombinerede oplysninger som personlige oplysninger i henhold til denne Persondatapolitik. 

Andre modtagere af oplysninger

Butikkens Leverandører:

Butikken bruger dit fulde navn til at mærke de varer vi bestiller hjem. så disse kan spores til kunden. Denne mærkning bruges også af vores leverandør

Ved reklamationer udleveres Adresse oplysninger, hvis leverandøren skal sende dele direkte eller sende service mand til at udfører reparation.

Fragt firmaer

Møbelringen leverer selv alle varer, og dine oplysninger videregives derfor ikke til fragtfirmaer m.m.

Datakrænkelser 

Vi vil rapportere enhver ulovlig datakrænkelse af denne hjemmesides database eller databaser fra nogen af vores tredjeparts dataprocessorer til alle relevante personer eller myndigheder inden for 72 timer efter overtrædelsen, hvis det fremgår, at personoplysninger, der er lagret på en identificerbar måde er blevet kompromitteret. 

4. Dataansvarlige 

Dataansvarlige for denne hjemmeside er: Møbelringen

Møbelringen/Moderne Brugte Møbler
Hovedgaden 2
4261 Dalmose
Telefon +45 22439995
E-mail: kontakt@moebelringen.dk

Dine rettigheder:

Som registreret hos Møbelringen er du i besiddelse af en række rettigheder, som vi kan hjælpe dig med:

  • Du kan henvende dig og anmode om indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler, med hvilke formål vi behandler dine oplysninger og om de videregives til andre.

  • Du kan henvende dig og få berigtiget personoplysninger om dig.

  • Du har ret til at få slettet dine personoplysninger hos Møbelringen permanent.

  • Du har ret til at opnå en begrænset behandling af dine personoplysninger.

  • Du kan anmode om at få dine personoplysninger udleveret og transmitteret frem til en ny dataansvarlig.

  • Du kan gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger, herunder anvendelse af oplysninger til direkte markedsføring.

     

9. Klageinstans

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk